Voor ondernemers, door ondernemers

Beste voetballiefhebber


KVV Laarne-Kalken is een  voetbalvereniging die in 3de provinciale Oost Vlaanderen voetbalt. Het is een gezonde en ambitieuze voetbalvereniging met een familiale sfeer. De vereniging heeft een grote en steeds groeiende jeugdwerking van zo’n 220 spelertjes. Daarnaast beschikken we over een Provinciaal label.


De volledige werking steunt op de inzet van vrijwilligers die elke keer opnieuw hun beste beentje voorzetten. Zonder hun toewijding en enthousiasme stond KVV  absoluut niet zo ver als nu het geval is. 


De club beschikt over solide infrastructuur en middelen. De werking steunt op een doordachte beleidsvisie met als doel een sociale rol te bekleden in de hedendaagse maatschappij. Er is binnen KVV Laarne-Kalken een immense overtuiging van de significante functie die een voetbalvereniging vervult. Het is meer dan alleen maar voetbal. 


KVV Laarne-Kalken heeft de ambitie om zijn werking nog professioneler te maken via het efficiënt en effectief inzetten van de beschikbare middelen.


Via dit sponsordossier hoopt KVV Laarne-Kalken nog verder te kunnen groeien naar de vereniging die het wilt zijn. 


We denken dat deze waarden passen bij uw profiel en misschien wilt u ook deel uitmaken van deze familie. Daarom nodigen we u graag uit om samen te werken aan de toekomst van de club én van uw bedrijf. 

Wij willen U alvast bedanken voor de getoonde interesse, en hopen U weldra welkom te heten.


Door hiernaast op het document te klikken, kan je  het volledige dossier nalezen.


Met sportieve groeten


Voorzitter KVV Laarne-Kalken.
Koen Taelman