Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van je favoriete club !

Zomerstage 2021

KVV Laarne-Kalken organiseert zijn jaarlijks zomerstage in augustus. Wil je deelnemen ? Schrijf je dan vlug in via

Voorbereiding Seizoen 21-22

Overzicht van de trainingsmomenten en wedstrijden, zowel vriendschappelijke & competitie wedstrijden, voor de A-Kern en de beloften van KVV Laarne-Kalken.

Deze lijst wordt regelmatig aangepast, rekening houdend met genomen Covid-19 maatregelen door de overheid en Voetbal Vlaanderen.

Voorbereiding Seizoen 21-22

Overzicht van de trainingsmomenten en wedstrijden voor onze jeugdploegen.

Keepersdag

KVV Laarne-Kalken organiseert een open trainingsmoment voor keepers, jongens & meisjes. De training gaat door op zondag 25 april 2021 onderleiding van Patrick Verheyden, keeperstrainer bovenbouw RSC Anderlecht.

Dit wordt TOP !

Open training voor nieuw talent

KVV Laarne-Kalken organiseert een open trainingsmoment voor jongens & meisjes. De training gaat door op woensdag 28 april 2021.

KVV meets YLA

KVV Laarne-Kalken organiseert een open trainingsmoment voor meisjes in samenwerking met YLA op zondag 25 april 2021.

Paaskamp 2021

KVV Laarne-Kalken organiseert zijn jaarlijks Paaskamp. Wil je deelnemen ? Schrijf je dan vlug in via

27e Jeugdtornooi 2021

KVV Laarne-Kalken organiseert zijn jaarlijks 1 & 2 mei jeugdtornooi. Wil je deelnemen ? Schrijf je dan vlug in via

tornooien@kvvlaarnekalken.be.

Save the date !

Spelers seizoen 21-22

De sportieve cel van KVV Laarne-Kalken heeft de voorbije maanden niet stilgezeten en heeft van de voetbalvrije periode gebruik gemaakt om de sportieve puzzel voor komende seizoen te leggen.

En dit zowel op het vlak van de jeugd, de postformatie/beloften en het eerste elftal.

MultiSkillzForFoot

KVV Laarne-Kalken organiseert op zondag 07 februari een MultiSkillzForFoot event voor onze allerkleinsten in de gemeentelijke sporthal van Laarne.

HR Cel

Yes Yes Yes,

Het is zover.

Niet alleen kindje Jezus wordt deze week geboren, ook de HR cel van KVV Laarne-Kalken!

beleidsplan

Beleidsplan 2021-2024

Ook achter de schermen wordt hard gewerkt. Het nieuwe beleidsplan voor de komende jaren is bijna klaar. Binnenkort meer nieuws hierover!

One team, one KVV . Dank aan iedereen die hieraan meewerkt!!