Transfers seizoen 21-22


De sportieve cel van KVV Laarne-Kalken heeft de voorbije maanden niet stilgezeten en heeft van de voetbalvrije periode gebruik gemaakt om de sportieve puzzel voor komende seizoen te leggen.En dit zowel op het vlak van de jeugd, de postformatie/beloften en het eerste elftal.


Vooreerst kunnen we melden dat de jeugdtrainers en de jeugdverantwoordelijken voor komend seizoen voor meer dan 90% vastliggen. Tevens investeren we terug in onze structuur/jeugdopleiding en kunnen we met fierheid melden dat we een Referee Ambassador binnen onze rangen hebben voor komend seizoen. Een uitgebreide communicatie volgt binnenkort eens alle plekken volledig zijn ingevuld.


Daarnaast kunnen we melden dat we komend seizoen een extra beloftenploeg zullen inschrijven om de aankomende jeugd gepast klaar te stomen voor het grote werk. Doel is de jeugd geen stappen te laten overslaan in hun opleidingstraject. Het uiteindelijke doel is om het daaropvolgende seizoen een 4de provincialer op te richten zodat iedereen op zijn niveau de nodige stappen zet.


Tot slot kunnen we melden dat de huidige trainersstaf (T1 Wesley Van Audenaerde, T2 Fred De Jans, keeperstrainer Davy Bracke & Dirk Nuytens (beloften)) alsook de huidige spelerskern van het eerste elftal hun contract hebben verlengd voor het seizoen 2021-2022 met uitzondering van Mathieu Ost (gestopt). We wensen Mathieu dan ook uitgebreid te bedanken voor zijn sportieve bijdrage van de afgelopen jaren en hopen hem binnenkort in een andere functie op de velden van KVV te zien.


Daarnaast kunnen we melden dat we de huidige spelerskern aanvullen met 3 gerichte transfers, zijnde Jesse Brouwers (spits - VC Zwijnaarde), Quinten Van Wayenbergh (verdediger - HO Kalken A) en Tjorven Van den Abeele (doelman - HO Kalken A), en dit geheel in lijn met onze visie voor de komende jaren. We wensen hen allen veel succes toe.


We wensen iedereen te bedanken voor de uiterste vlotte manier waarop al deze besprekingen zijn gebeurd tijdens Coronatijden en we zijn dan ook zeer verheugd met het behaalde resultaat en het daaruit vloeiende wederzijds vertrouwen.

transfertmarkt1
2021-01-11 15_13_15-voorstel tekstje transfers - stefaandestercklaarne