Trooper KVV

Beste ouders, grootouders, supporters en sympathisanten van KVV Laarne-Kalken, Gezien we met zijn allen meer en meer online aankopen, kan je via TROOPER KVV laten verdienen met je online aankopen zonder dat het je een eurocent extra kost. Wat hoef je te doen:

  1. Ga naar de unieke Trooperpagina van KVV Laarne-Kalken
  2. Op deze pagina staan links naar webshops. Actueel zijn er een kleine 200 webshops waaronder zeer gekende (CoolBlue, Collect&Go, Collishop, Decathlon, Torfs, Brantano, booking.com, Brussels Airlines, Landal, Roompot, Centerparcs, ZEB, Superdry, AliExpress, verschillende pretparken, …)
  3. Als je via die links op de Trooperpagina van KVV Laarne-Kalken naar de webshop surft, weet de shop dat je KVV wil steunen.
  4. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.
  5. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar KVV. Iedereen blij!

Demo: Youtube filmpje Trooper simpel uitgelegd Voor de Chrome en Firefox gebruikers, installeer zeker de trooperbot voor je browser zodat je TROOPER en KVV niet vergeet bij je online aankopen! Opgelet: voor Coolblue steeds via de trooperpagina van KVV passeren aub! Trooper er bij je volgende online aankoop maar op los, deel het goede doel met de aankoopdienst van je werk en jouw club wordt er beter van ! Alvast bedankt!