Beste  sponsor,

Via dit bericht willen wij u heel graag bedanken voor het sponsoren van onze vereniging. Met uw sponsoring helpt u onze vereniging enorm. Zonder de steun van onze sponsors zouden wij de vereniging niet draaiend kunnen houden.

Dit is dan ook iets waar u heel trots op mag zijn, iets wat u anderen mag laten weten. Het zal een positieve invloed hebben op het beeld dat uw klanten, medewerkers en relaties van u hebben

Wij hopen dat u nog jaren lang onze trotse sponsor zult zijn .

Met vriendelijke groeten ,

KVV Laarne - Kalken

Jeugdsponsors seizoen 2017-2018

De club stelt alles in het werk om de tijd die uw zoon of dochter bij ons doorbrengt zo aangenaam mogelijk te maken en probeert er tegelijkertijd voor te zorgen dat hij of zij zijn of haar voetbaltalenten verder kan ontwikkelen. Meer dan 220 jeugdspelers, verdeeld over 20 ploegen, begeleiden en de kans geven hun favoriete sport te beoefenen, vergt veel inspanningen. Voldoende, goed onderhouden terreinen ter beschikking hebben, ervoor zorgen dat elke ploeg een gediplomeerde, toegewijde trainer en begeleider heeft, … vraagt aanzienlijke financiële inspanningen. We willen dit verder uitbouwen maar dit gaat niet zonder de hulp van sponsors.

Mocht u ook interesse hebben om de club financieel te steunen of is er in uw kennissenkring iemand die dit overweegt, aarzel dan niet om (al dan niet via uw trainer of afgevaardigde) contact op te nemen met onze cel sponsoring We bekijken graag met u wat de mogelijkheden en de return van onze zijde zijn.

Bedankt aan onze trouwe Sponsors