...

SPONSORS SEIZOEN 2018-2019

De club stelt alles in het werk om de tijd die uw zoon of dochter bij ons doorbrengt zo aangenaam mogelijk te maken en probeert er tegelijkertijd voor te zorgen dat hij of zij zijn of haar voetbaltalenten verder kan ontwikkelen. Meer dan 220 jeugdspelers, verdeeld over 20 ploegen, begeleiden en de kans geven hun favoriete sport te beoefenen, vergt veel inspanningen. Voldoende, goed onderhouden terreinen ter beschikking hebben, ervoor zorgen dat elke ploeg een gediplomeerde, toegewijde trainer en begeleider heeft, … vraagt aanzienlijke financiële inspanningen. We willen dit verder uitbouwen maar dit gaat niet zonder de hulp van sponsors.

Mocht u ook interesse hebben om de club financieel te steunen of is er in uw kennissenkring iemand die dit overweegt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze sponsorcel via info@kvvlaarnekalken.be

We bekijken graag met U wat de mogelijkheden kunnen zijn.

!!!!Wil je een Shirtsponsor worden, wil je Uw bedrijf koppelen aan één van onze tornooien, wil je Peter of Meter worden van één van onze jeugdploegen......... het kan!!!!

Wij nodigen U alvast uit om ons uitgewerkt Sponsor & Publiciteitsdossier eens van dichterbij te bekijken.

Alle info kan je nalezen door te klikken op bovenstaande foto of link.

Bedankt aan onze trouwe Sponsors