Archief


!!Algemene Quiz!!

Op vrijdag 15 februari organiseren we onze eerste Quiz! Die start om 19h30 en gaat door in de kantine van KVV Laarne-Kalken. Deelnemen doe je door je in te schrijven via cel communicatie (communicatie@jeugdkvvlaarnekalken.be) voor 1 februari.

Prijs 12€ / team (4 pers.).

Tot dan & Sportieve Groeten!!!!

Jouw bedrijf in de kijker zetten? Het kan tijdens ons indoortornooi!!

Beste sponsor, Naar jaarlijkse gewoonte staat bij KVV Laarne Kalken opnieuw ons eigen indoortornooi op de kalender!

Dit evenement staat gepland op 29 en 30 december.

Ook dit jaar is het tornooi reeds volzet met een maximale bezetting van 78 ploegen in verschillende leeftijdscategorieën gaande van U6 t.e.m. U17.

Ons indoortornooi is met andere woorden op sportief vlak nu al een succes. Het enige wat wij nog willen realiseren is een samenwerking met U!

Wat bieden wij aan? Een pakket waarbij uw reclame (tekst, logo, foto, realisaties,…) te zien zal zijn op verschillende televisieschermen in de sporthal/kantine + de mogelijkheid om de sporthal te voorzien van uw eigen spandoek!

Wat vragen wij hiervoor? Slechts € 50 om gedurende deze 2 daagse een publiek van meer dan 1000 mensen te bereiken!

Interesse ? Stuur volledig vrijblijvend een mailtje naar info@kvvlaarnekalken.be 

Proficiat Branko en Matisse!

Namens onze voetbalvereniging heten wij LADON Branko en VEREECKEN Matisse bij de PU12 van harte proficiat met hun tweede selectie bij Provinciale Jeugdopleiding en wensen wij hen veel succes toe. Wie wil supporteren kan dat op Jong Lede IP op woensdag 28/11/2018.

INDOORTORNOOI 29 en 30 december 2018

Beste sportvriend(in),

Ons INDOORTORNOOI is nu al een succes. Ook dit jaar is het tornooi reeds VOLZET ! In totaal zullen er 78 ploegen (maximale bezetting) deelnemen in de verschillende leeftijdscategorieën gaande van U6 t.e.m. U17.

Wij wensen dan ook de ingeschreven clubs reeds te bedanken voor hun deelname. Uiteraard is het niet onze bedoeling om de spelers en supporters/sympathisanten een hele dag aan ons gekluisterd te houden. We gaan proberen om er voor te zorgen dat alle ploegen binnen een tijdsspanne van een halve dag hun wedstrijden kunnen afwerken.

Wij kijken uit naar een sportief en uitdagend voetbalweekend!

Tot op 29 en/of 30 december 2018 in de sporthal van Laarne! We maken er samen een toptornooi van !

Sportieve groeten,
Bart Van Waeyenberge
Tornooiverantwoordelijke

Zondagreserven

Naar jaarlijkse gewoonte organizeren onze zondagreserven op zaterdag 17 november vanaf 18h hun Orloff & zalm festijn in de kantine van KVV Laarne-Kalken

Voor het Orloffgebraad of zalm betaal je 18 Euro per persoon.

Kinderen tot 12 jaar betalen 10 Euro voor het Orloffgebraad of kunnen ook kiezen voor balletjes in de tomatensaus.

Kaarten te verkrijgen bij:

  • Spelers zondagreserven
  • Dirk Temmerman: 0498/92.00.91
  • Patrick Joliet: 0473/27.15.87
  • Peter Christiaens: 0473/50.98.24
  • Johan Van Damme: 0472/78.20.83
  • Ivan De Geest: 0497/35.39.21
 • Wesley De Meyer: 0474/13.34.67

Vacature g-force g-voetbalteam

KVV’s webshop is nu online!

Graag informeren we jullie dat de webshop online staat!

Jullie kunnen deze terugvinden op onze website of door te klinken op de volgende link

Bekijk ook zeker het filmpje op onze facebookpagina!!

Aarzel niet ons te contacteren bij vragen. 

KVV verwelkomt kinderen met een beperking

Bekijk onze events en sponsormogelijkheden!!

Meer info op bovenstaande Sponsor-tab!

In the Spotlight!!!

Vanaf dit seizoen zetten we iedere maand iemand of een groep mensen die onze club steunen in de spotlight. Waarom? Omdat we graag laten zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zetten er tal van vrijwilligers zich in om van KVV Laarne-Kalken een toffe, gezonde en dynamische vereniging te maken.

Tijd voor een kijkje achter de schermen!

We starten als eerste met een ‘nieuwe’ groep medewerkers die we in de spotlight zetten, het zijn onze ambassadeurs.

Eind vorig seizoen werden een twintigtal ouders aangesproken om vanaf dit seizoen deze nieuwe rol binnen KVV Laarne op te nemen. Het zijn veelal nieuwe gezichten binnen de vrijwilligersploeg die hun steentje willen bijdragen tot een betere communicatie.

Amassadeurs zijn de link tussen enerzijds de ouders en de spelers en anderzijds de club zelf.

Zij zijn de voelsprieten en luisteren naar ideeën die de jeugdwerking kunnen verbeteren. Dankzij hun inbreng, kunnen wij onze interne communicatie steeds verbeteren. Op deze manier maken ze mee werk van een sterke jeugdwerking!

We zijn dit seizoen gestart met 16 enthousiastelingen, die om de drie maanden samen komen. Zij krijgen info vanuit de club, maar vooral geven zij de feedback die zij kregen door ter verbetering van onze werking. De aktiepunten die besproken worden, kan iedereen nalezen op onze website.

Het is een bijzonder gevoel te merken dat steeds meer mensen hun bijdrage willen leveren aan een betere club.

Hierbij willen we jullie alvast bedankt voor jullie vrijwillige inzet en engagement!

Dankuwel Ilse Rozé (U7) & Manuel Van Oostende (U7), Bieke Claus (U8), Bart Ghyselinck (U9), Meindert Giessen, Bart Dejonghe & Bart Declercq (U10), Katrien Matthys & Bart Van Waeyenberge (U11), Kaatje De Bie & Wouter de Maesschalck (U12), Dieter Devlaeminck & Luc Verbeke (U13), Chris De Rycke & Joeri Van Peel (U15), Alain Van Roeyen (U17) en Marnix Van Rysselberghe (U21)!!

Geëngageerde positieve mensen maken het verschil!

Ellen, Kurt, Koen & Kristof,

Uitnodiging voor het indoortornooi van KVV Laarne-Kalken, op 29 & 30 December 2018

Beste voetbalvrienden,

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en daar horen uiteraard de nodige tornooien bij. KVV Laarne – Kalken nodigt u dan ook vriendelijk uit op hun INDOORTORNOOI dat zal doorgaan op zaterdag 29 december &  zondag 30 december 2018 in de Sporthal van Sportcentrum Veldmeers in Laarne (Leeweg 25, 9270 Laarne).

Alle informatie hieromtrent vindt  u in onze uitnodiging in bijlage. De inschrijving kan enkel gebeuren via dit mailadres tornooien@kvvlaarnekalken.be, ook voor verdere vragen kan u hier terecht.

Wie deze uitnodiging krijgt maar niet meer de tornooiverantwoordelijke is van zijn club, meldt dit best zo spoedig mogelijk en bezorgt ons de gegevens van de juiste correspondent. Op die manier kunnen wij de nodige aanpassingen doen.

Graag zien we jullie inschrijvingen tegemoet!

Met sportieve groeten,

Namens KVV Laarne-Kalken, Bart Van Waeyenberge .

Speelkalender Eerste Elftal Seizoen 2018-2019

Onze 4de halloweentocht op 31 oktober !! Grrrrrrrrr

Vacature GU13 Middenbouw

Wedstrijd afgelopen zaterdag : Melsen 2 – KVV Laarne-kalken 3

UITSLAG : 2 – 3

DOELPUNTEN : 1 x Mathieu Ost , 1 x Jonas Haentjens , 1 x Glenn Van Rijselberghe

Gele kaarten : Stijn Robaeyst

Foto’s zie je door te klikken op onderstaande icon

Aanwerving spelers onderbouw

Voor de categorieën U6 en U7 is het maximaal aantal in te schrijven spelers bereikt. Voor deze categorieën geldt er dus een inschrijvingsstop. Indien verdere vragen kan je steeds contact opnemen met de jeugdcoördinator Onderbouw Jenne De Rijcke.

Voorbereidingstornooi Voetbalseizoen 2018-2019, Zaterdag 18 Agustus.

Het Voorbereidingstornooi ‘Oost-Vlaanderen 3’ is een organisatie van WM Soccer Events en gaat door op zaterdag 18 augustus 2018 !!

Dit tornooi is voor clubs ALLE niveaus over heel Vlaanderen waarbij de tornooipoules per niveau verdeeld worden. Bij elke deelnemende club gaat er een bepaalde categorie door met deelname van alle andere clubs uit die tornooipoule.

Dit jaar nemen er 64 clubs of 450 ploegen deel!

Op de tereinen van KVV Laarne-Kalken vinden de tornooien plaats voor U9 & U17.

Alle nuttige informatie vind je in de bijgevoegde tornooibrochure!!

Tornooibrochure VBT SL O-Vl

Met vriendelijke & sportieve groeten!!!!

Trekking Beker Hofman Sport Cup – Ronde 1

HEEN   (29/07/18)  VC. Nazareth-Eke – KVV Laarne-Kalken

TERUG (05/08/18) KVV Laarne-Kalken – VC. Nazareth-Eke  

De Hofman Sport Cup werd voor het komende seizoen in een nieuw kleedje gestopt. In de eerste ronde nemen alle clubs uit tweede, derde en vierde provinciale deel met uitzondering van de teams die geplaatst zijn voor de eerste ronde van de Beker van België. In de eerste ronde wordt er een heen- en terugwedstrijd gespeeld. Er is geen geleide loting. In de tweede ronde spelen de winnaars van de eerste ronde aangevuld met de teams uit eerste provinciale (seizoen 2018-2019) en de clubs uit tweede, derde en vierde provinciale die in de eerste ronde waren vrijgesteld. Vanaf de tweede ronde (64 teams) wordt deze bekercompetitie met rechtstreekse uitschakeling betwist. De winnaars van de 1/8ste finales zijn automatisch geplaatst voor de volgende editie van de Beker van België.

Het volledige programma kan je terugvinden in bijgevoegd schema

Wil jij ook schitteren als een ster zoals op het WK … ?

Stop aanwerving spelers middenbouw

Voor de categorieën U10 (2 ploegen), U11 (2 ploegen), U12 (1 ploeg) en U13 (2 ploegen) is het maximaal aantal in te schrijven spelers bereikt. Voor deze categorieën geldt er dus een inschrijvingsstop. Indien verdere vragen kan je steeds contact opnemen met de jeugdcoördinator Middenbouw Kurt Blancquaert (0490/65.41.67).

Sponsors seizoen 2018-2019

De club stelt alles in het werk om de tijd die uw zoon of dochter bij ons doorbrengt zo aangenaam mogelijk te maken en probeert er tegelijkertijd voor te zorgen dat hij of zij zijn of haar voetbaltalenten verder kan ontwikkelen. Meer dan 220 jeugdspelers, verdeeld over 20 ploegen, begeleiden en de kans geven hun favoriete sport te beoefenen, vergt veel inspanningen. Voldoende, goed onderhouden terreinen ter beschikking hebben, ervoor zorgen dat elke ploeg een gediplomeerde, toegewijde trainer en begeleider heeft, … vraagt aanzienlijke financiële inspanningen. We willen dit verder uitbouwen maar dit gaat niet zonder de hulp van sponsors.

Mocht u ook interesse hebben om de club financieel te steunen of is er in uw kennissenkring iemand die dit overweegt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze communicatiecel of sponsorverantwoordelijke .

We bekijken graag met U wat de mogelijkheden kunnen zijn.

!!!!Wil je een Shirtsponsor worden, wil je Uw bedrijf koppelen aan één van onze tornooien, wil je Peter of Meter worden van één van onze jeugdploegen……… het kan!!!!

Wij nodigen U alvast uit om ons uitgewerkt Sponsor & Publiciteitsdossier eens van dichterbij te bekijken.

Alle info kan je nalezen door te klikken op bovenstaande foto of link.

!!!Alvast Bedankt!!!

Trainers gezocht

We zoeken nog steeds enkele trainers om onze club te versterken.

Zin om onze club te versterken?

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een dynamisch team, met een top accommodatie!! Contacteer pascal.vanspeybroeck@skynet.be of door te mailen naar onze Cel Communicatie op volgend adres communicatie@jeugdkvvlaarnekalken.be

KVV Laarne-Kalken opnieuw erkend met een 2 sterren label !!!

De voorbije maanden hebben verschillende trainers, bestuursleden en andere vrijwilligers zeer hard gewerkt om opnieuw het provinciaal label te behalen. Een speciaal woord van dank aan: Pascal, Tim, Bart, Ellen, Kristof, Kurt B, Sam, Sasha, Geert, Jenne, Kurt V, Frederik, Stefaan, Doran O., Yarne N., Senne D., Joren VH, Jobien, Caroline, Patrick en Jo.

Clubs die willen deelnemen aan de provinciale jeugdcompetities moeten op regelmatige basis een onafhankelijke audit laten uitvoeren.
Dit gebeurde door Double Pass in het seizoen 2017-2018 en resulteerde (voor de 2e keer op rij!) in het behalen van het 2-sterrenlabel, wat ons toelaat om de drie daaropvolgende seizoenen provinciaal voetbal te kunnen aanbieden.

Double Pass heeft de ambitie om, samen met Voetbal Vlaanderen, de kwaliteit van de jeugdopleiding binnen de Vlaamse voetbalclubs te optimaliseren. Hoe? Door middel van een objectieve evaluatie, adviesverstrekking en een erkend kwaliteitslabel. Double pass maakt hierbij gebruik van een eigen ontwikkeld, wetenschappelijk onderbouwd en praktijk getoetst model. Dit brengt de kritieke succesfactoren, zowel op sportief als op organisatorisch vlak, van de jeugdopleiding objectief en gestructureerd in kaart. Op basis van deze audits gebeurt de competitie-indeling in samenwerking met Voetbal Vlaanderen.

We zijn dan ook zeer trots dat we opnieuw beloond zijn voor onze inspanningen en onze visie op jeugdvoetbal!!
We vinden het super om te zien dat mensen veel extra tijd en energie staken in dit project, in functie van 220 jeugdspelers.

Een dikke merci aan iedereen.

PAASKAMP 2018

Van dinsdag 3 april tot en met vrijdag 6 april kan je hier per dag onze voetballers volgen.

Benieuwd hoe een typische stagedag er uit ziet? Er is opvang voorzien vanaf 07:30. Voetballen met een lege maag, dat komt niet goed … Het ontbijt is voorzien om 08:30. Van 10:00 tot 12:00 begint het sportieve gedeelte. Gegarandeerd hebben onze spelers na 2u intensief sporten een reuze honger! Om 12:00 is er een stevig middagmaal voorzien, verse soep, een hoofdschotel en een dessert. Na het eten is er tijd voor ontspanning, vrij spel onder toezicht. Om 14:00 start deel 2 van de sportieve activiteiten. Om 16:00 is het tijd voor een warme douche, zodat iedereen proper en fris gewassen kan genieten van een vieruurtje. De mama’s en papa’s moeten zich niet haasten om de kinderen af te halen, want er is toezicht tot 18:00.

Klik hier voor het fotoalbum van kampdag 1. Vanuit de foto galerij kunnen de beelden gedownload worden, in origineel formaat. Het is ook mogelijk een volledig album in 1 keer te downloaden via de “Download All” knop rechtsboven.

De foto’s van kampdag 2 staan hier. Vandaag staat een uitstapje naar zwemparadijs Rozebroeken op het programma.

Tenslotte nog de link naar kampdag 3 en kampdag 4. Veel kijkplezier!

De foto’s staan ook op onze Facebook fan pagina. Vergeet de pagina niet te “liken” door op “Vind ik leuk” te klikken. Dan blijf je automatisch op de hoogte van al onze activiteiten. Geef gerust commentaar op de beelden, taggen, liken en sharen zijn toegestaan. Hoe meer hoe liever!

Supporter mee voor de Rode Duivels

KVV 2.0

KVV Laarne-Kalken dankt alle aanwezigen op de Infoavond KVV 2.0 gisteravond, jullie talrijke opkomst geeft ons energie om verder te werken aan een positief verhaal voor de komende jaren. Een aantal problemen werden al aangepakt, en we gaan nu al aan de slag voor volgend seizoen 2018-2019.

Start Sinksenkermis

De ideale start van de Sinksenkermis bij KVV Laarne-Kalken op De Brink!

Party time!

Wie graag eens de beentjes los gooit op zaterdagavond kan terecht in onze tent op Den Brink.

Facebook Foto sync

Door een probleem met de plugin op de website die de verbinding tussen onze Facebook pagina’s en de website maakt, worden er momenteel minder of geen Facebook foto albums meer getoond. Voor foto’s kan U terecht op de Facebook pagina van de jeugd (“Jeugd KVV Laarne-Kalken”), en de Facebook pagina van het Eerste Elftal (“KVV Laarne – Kalken”). Het foto archief van de jeugd kan ook via deze link bekeken worden.

Infoavond KVV Laarne-Kalken 2.0

Op 11 januari kwamen we met 85 mensen samen om te kijken waar we stonden met KVV maar vooral om te kijken waarnaar we kunnen evolueren. Ongetwijfeld willen jullie weten wat er ondertussen is ondernomen en welke concrete acties hieruit zijn ontstaan. We nodigen jullie daarom ook graag uit op donderdag 17 mei om 20u in de kantine om KVV 2.0 samen te ontdekken … Tot dan!

Dienstmedeling: Dé uitslagen van ons 25ste Jeugdtornooi

Bedankt!

Bedankt aan alle deelnemende ploegen die afgelopen maandag en dinsdag aanwezig waren op ons tornooi. We kunnen terugblikken op een geslaagde editie.
Een speciaal woord van dank aan alle trainers, begeleiders, scheidsrechters, kantinemedewerkers en de vrijwilligers. Zonder jullie was dit niet mogelijk!!

Kermisprogramma Sinksenkermis 2018

Multimove Day

Volgende week woensdag 9/5 is het éindelijk zo ver, Multimove Day. Er zijn slechts nog een paar plaatsjes vrij, dus wie er graag bij wil zijn moet snel zijn …

Wie helpt ons Eerste Elftal naar 2de Provinciale

Zondag 29/4/2018 speelt ons Eerste Elftal om 15u thuis tegen Sint-Denijs. We willen graag nog een oproep doen om massaal te komen supporteren, om hen een hart onder de riem te steken. Ze kunnen zondag kampioen spelen als ze winnen, en Latem verliest (anders eindronde). Lees hier het artikel in Het Nieuwsblad, wat onze voorzitter Patrick Temmerman erover te vertellen heeft.

Outdoor Jeugdtornooi 2018

Klik hier voor het wedstrijdschema.

De tombola winnaar van de felbegeerde Playstation 4 is bekend!!

Voor wie hem niet gewonnen heeft, niet getreurd … volgend jaar misschien weer een kans 🙂

De eerste winnaars van onze tombolawedstrijd zijn gekend

Proficiat aan Kurt Blancquaert en Jonas Haentjens!!

Ondertussen is ook de volgende winnaar z’n prijs komen in ontvangst nemen. Proficiat Michael De Troyer!!

Tombolatrekking KVV Laarne-Kalken 2017-2018

Wedstrijdfoto’s Eerste Elftal

Ook ons Eerste Elftal heeft een pagina met wedstrijdfoto’s, deze kan je via het menu bovenaan oproepen via “Wedstrijdfoto’s”, of door hier te klikken.