Evenementen

Onze jaarlijkse Halloweentocht gaat dit jaar door op donderdag 31 oktober 2019. Deze tocht vertrekt aan de kantine van KVV Laarne-Kalken. vertrekken kan tussen 19h00 en 21h00. Prijs deelname voor volwassenen is 9 € , kinderen -12 j 7€. Inschrijven kan tot 23 oktober door een mailtje te sturen naar Evenementen@kvvlaarnekalken.be. Met onderweg enkele gratis versnaperingen en bij aankomst krijgt iedere deelnemer iets lekkersrrrrrrrrr .

Op zaterdag 07 december, 18h00 – 22h00, & op zondag 08 december, 12h00 – 14h00,  organizeren wij ons jaarlijks Scampifestijn in de kantine van KVV Laarne-Kalken. Naast scampi’s (20€) , is er ook keuze uit ribbetjes à volonté (20€) of een veggieburger(13€). Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar  communicatie@jeugdkvvlaarnekalken.be

Op 16 december starten we met onze snoepverkoop ten voordele van onze jeugdwerking.  Gevulde snoepzakjes met een mengeling van top kwaliteit snoepgoed! Enkel de beste soorten: colaflesjes, zure beertjes, jelly beans, aardbeien, tutjes,…voor elk wat wils! Je kan kiezen tussen zoet en zuur! Een zakje snoep van ongeveer 400 gr kost 5€. Met de opbrengst van de snoepverkoop zal geïnvesteerd worden in aankoop van trainingsmateriaal voor onze jeugdspelers. De ploeg die de meeste snoepzakjes verkoopt zal zoals vorig jaar een leuke verrassing krijgen. De snoepverkoop wordt afgesloten op 17 januari 2020.

KVV Laarne-Kalken nodigt u graag uit op zijn ‘ indoor-tornooi”  en dit op ZATERDAG 28 EN ZONDAG 29 DECEMBER 2019. Het tornooi vindt plaats  in de gemeentelijke sporthal te Laarne ( Leeweg 25, Laarne ). De vorige edities werden gekenmerkt door hun aangename sfeer, familiaal karakter en de sportieve uitdaging voor de spelers. Het tornooi wordt georganiseerd voor zowel U6, U7, U8, U9, U10, U11, U12, U13 , U15 en U17, verdeeld over zaterdag en zondag. De oudste spelers (U15 & U17) spelen volgens het zaalvoetbal principe ( 4 spelers + doelman ), de jongsten spelen 4 tegen 4 zonder doelman met minivoetbaldoeltjes (U7 t.e.m. U13), de allerjongsten spelen 2 tegen 2 (U6).

Nieuwjaarsreceptie

Beste leden, ouders, supporters, sponsors, sympatisanten,

Graag nodigen wij jullie uit op onze nieuwjaarsreceptie in de kantine van KVV Laarne-Kalken op vrijdagavond 10 Januari 2020 !! We hebben er dit jaar voor gekozen om de receptie te organizeren op een vrijdagavond, zodat ook onze jeugdspelers kunnen meevieren! Verdere informatie volgt….

KVV Laarne-Kalken organiseert een mulitmove voor de allerkleinsten!! Een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen. Dit gaat door op woensdag 12 februari in de sporthal van Laarne!

Jaarlijkse Tombola
Beste leden, ook dit jaar organiseren we een tombola. Net als de voorbije jaren zijn er opnieuw fantastische prijzen te winnen!! De verkoop zal starten op Valentijnsdag, tijdens onze quiz! De trekking gebeurt bij de afsluit van onze jaarlijkse Paasstage, 2 maand later, op 14 april 2020.v
Veel succes aan iedereen!!

Op vrijdag 14 februari organiseren we onze tweede Quiz! Deze gaat door in de kantine van KVV Laarne-Kalken om 19u30. Deelnemen doe je door je in te schrijven via de communicatiecel: communicatie@jeugdkvvlaarnekalken.be en dit voor 1 februari. Prijs 14€ / team (4 pers.). Tot dan!!

Het jaarlijkse eetfestijn van de supportsclub van KVV Laarne-Kalken! Het eetfestijn gaat door op zaterdag 29 februari vanaf 18u00 in de kantine van de club. Je kan kiezen tussen varkenshaasje met groentjes en kroketten, volwassenen 18€ , kinderen -12j aan 9€ of balletjes in tomatensaus, voor de volwassenen aan 15€, voor kinderen -12j aan 8€!.

Beste leden, ouders, supporters, sponsors en sympathisanten – op vrijdag 13 maart organizeren wij onze tweede Wine Tasting Evening in de kantine van KVV Laarne-Kalken. Nodig alvast je vrienden, familie of collega’s uit om samen deze wijndegustatie te beleven.
Een ontspannende avond waarbij u kan genieten van heerlijke wijnen. U degusteert een 12 tal wijnen, die zorgvuldig  worden geselecteerd. Het proeven vormt de rode draad doorheen de avond, maar elke wijn verdient een woordje uitleg. U maakt kennis met de verhalen en de beelden achter het etiket. Bovendien leert u smaken thuisbrengen, om zo uiteindelijk nog meer plezier te beleven aan uw glaasje. De tongen komen los, de sfeer zit er goed in en op de koop toe steekt u er nog wat van op ook. Dit jaar gaan we een stapje verder en zullen er ook tapas en/of kaas zijn! Inschrijven kan alvast door een mail te sturen naar communicatie@jeugdkvvlaarnekalken.be