Archief

Onze 4de halloweentocht op 31 oktober !! Grrrrrrrrr

 

Vacature GU13 Middenbouw

 

Wedstrijd afgelopen zaterdag : Melsen 2 – KVV Laarne-kalken 3

UITSLAG : 2 – 3

DOELPUNTEN : 1 x Mathieu Ost , 1 x Jonas Haentjens , 1 x Glenn Van Rijselberghe

Gele kaarten : Stijn Robaeyst

Foto’s zie je door te klikken op onderstaande icon

 

Aanwerving spelers onderbouw

Voor de categorieën U6 en U7 is het maximaal aantal in te schrijven spelers bereikt. Voor deze categorieën geldt er dus een inschrijvingsstop. Indien verdere vragen kan je steeds contact opnemen met de jeugdcoördinator Onderbouw Jenne De Rijcke.

 

Voorbereidingstornooi Voetbalseizoen 2018-2019, Zaterdag 18 Agustus.

Het Voorbereidingstornooi ‘Oost-Vlaanderen 3’ is een organisatie van WM Soccer Events en gaat door op zaterdag 18 augustus 2018 !!

Dit tornooi is voor clubs ALLE niveaus over heel Vlaanderen waarbij de tornooipoules per niveau verdeeld worden. Bij elke deelnemende club gaat er een bepaalde categorie door met deelname van alle andere clubs uit die tornooipoule.

Dit jaar nemen er 64 clubs of 450 ploegen deel!

Op de tereinen van KVV Laarne-Kalken vinden de tornooien plaats voor U9 & U17.

Alle nuttige informatie vind je in de bijgevoegde tornooibrochure!!

Tornooibrochure VBT SL O-Vl

Met vriendelijke & sportieve groeten!!!!

 

 

Trekking Beker Hofman Sport Cup – Ronde 1

HEEN   (29/07/18)  VC. Nazareth-Eke – KVV Laarne-Kalken

TERUG (05/08/18) KVV Laarne-Kalken – VC. Nazareth-Eke  

De Hofman Sport Cup werd voor het komende seizoen in een nieuw kleedje gestopt. In de eerste ronde nemen alle clubs uit tweede, derde en vierde provinciale deel met uitzondering van de teams die geplaatst zijn voor de eerste ronde van de Beker van België. In de eerste ronde wordt er een heen- en terugwedstrijd gespeeld. Er is geen geleide loting. In de tweede ronde spelen de winnaars van de eerste ronde aangevuld met de teams uit eerste provinciale (seizoen 2018-2019) en de clubs uit tweede, derde en vierde provinciale die in de eerste ronde waren vrijgesteld. Vanaf de tweede ronde (64 teams) wordt deze bekercompetitie met rechtstreekse uitschakeling betwist. De winnaars van de 1/8ste finales zijn automatisch geplaatst voor de volgende editie van de Beker van België.

Het volledige programma kan je terugvinden in bijgevoegd schema

 

Wil jij ook schitteren als een ster zoals op het WK … ?

 

 

Stop aanwerving spelers middenbouw

Voor de categorieën U10 (2 ploegen), U11 (2 ploegen), U12 (1 ploeg) en U13 (2 ploegen) is het maximaal aantal in te schrijven spelers bereikt. Voor deze categorieën geldt er dus een inschrijvingsstop. Indien verdere vragen kan je steeds contact opnemen met de jeugdcoördinator Middenbouw Kurt Blancquaert (0490/65.41.67).

 

Sponsors seizoen 2018-2019

De club stelt alles in het werk om de tijd die uw zoon of dochter bij ons doorbrengt zo aangenaam mogelijk te maken en probeert er tegelijkertijd voor te zorgen dat hij of zij zijn of haar voetbaltalenten verder kan ontwikkelen. Meer dan 220 jeugdspelers, verdeeld over 20 ploegen, begeleiden en de kans geven hun favoriete sport te beoefenen, vergt veel inspanningen. Voldoende, goed onderhouden terreinen ter beschikking hebben, ervoor zorgen dat elke ploeg een gediplomeerde, toegewijde trainer en begeleider heeft, … vraagt aanzienlijke financiële inspanningen. We willen dit verder uitbouwen maar dit gaat niet zonder de hulp van sponsors.

Mocht u ook interesse hebben om de club financieel te steunen of is er in uw kennissenkring iemand die dit overweegt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze communicatiecel of sponsorverantwoordelijke .

We bekijken graag met U wat de mogelijkheden kunnen zijn.

!!!!Wil je een Shirtsponsor worden, wil je Uw bedrijf koppelen aan één van onze tornooien, wil je Peter of Meter worden van één van onze jeugdploegen……… het kan!!!!

Wij nodigen U alvast uit om ons uitgewerkt Sponsor & Publiciteitsdossier eens van dichterbij te bekijken.

Alle info kan je nalezen door te klikken op bovenstaande foto of link.

!!!Alvast Bedankt!!!

 

Trainers gezocht

We zoeken nog steeds enkele trainers om onze club te versterken.

 

Zin om onze club te versterken?

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een dynamisch team, met een top accommodatie!! Contacteer pascal.vanspeybroeck@skynet.be of door te mailen naar onze Cel Communicatie op volgend adres communicatie@jeugdkvvlaarnekalken.be

 

KVV Laarne-Kalken opnieuw erkend met een 2 sterren label !!!

De voorbije maanden hebben verschillende trainers, bestuursleden en andere vrijwilligers zeer hard gewerkt om opnieuw het provinciaal label te behalen. Een speciaal woord van dank aan: Pascal, Tim, Bart, Ellen, Kristof, Kurt B, Sam, Sasha, Geert, Jenne, Kurt V, Frederik, Stefaan, Doran O., Yarne N., Senne D., Joren VH, Jobien, Caroline, Patrick en Jo.

Clubs die willen deelnemen aan de provinciale jeugdcompetities moeten op regelmatige basis een onafhankelijke audit laten uitvoeren.
Dit gebeurde door Double Pass in het seizoen 2017-2018 en resulteerde (voor de 2e keer op rij!) in het behalen van het 2-sterrenlabel, wat ons toelaat om de drie daaropvolgende seizoenen provinciaal voetbal te kunnen aanbieden.

Double Pass heeft de ambitie om, samen met Voetbal Vlaanderen, de kwaliteit van de jeugdopleiding binnen de Vlaamse voetbalclubs te optimaliseren. Hoe? Door middel van een objectieve evaluatie, adviesverstrekking en een erkend kwaliteitslabel. Double pass maakt hierbij gebruik van een eigen ontwikkeld, wetenschappelijk onderbouwd en praktijk getoetst model. Dit brengt de kritieke succesfactoren, zowel op sportief als op organisatorisch vlak, van de jeugdopleiding objectief en gestructureerd in kaart. Op basis van deze audits gebeurt de competitie-indeling in samenwerking met Voetbal Vlaanderen.

We zijn dan ook zeer trots dat we opnieuw beloond zijn voor onze inspanningen en onze visie op jeugdvoetbal!!
We vinden het super om te zien dat mensen veel extra tijd en energie staken in dit project, in functie van 220 jeugdspelers.

Een dikke merci aan iedereen.

 

PAASKAMP 2018

Van dinsdag 3 april tot en met vrijdag 6 april kan je hier per dag onze voetballers volgen.

Benieuwd hoe een typische stagedag er uit ziet? Er is opvang voorzien vanaf 07:30. Voetballen met een lege maag, dat komt niet goed … Het ontbijt is voorzien om 08:30. Van 10:00 tot 12:00 begint het sportieve gedeelte. Gegarandeerd hebben onze spelers na 2u intensief sporten een reuze honger! Om 12:00 is er een stevig middagmaal voorzien, verse soep, een hoofdschotel en een dessert. Na het eten is er tijd voor ontspanning, vrij spel onder toezicht. Om 14:00 start deel 2 van de sportieve activiteiten. Om 16:00 is het tijd voor een warme douche, zodat iedereen proper en fris gewassen kan genieten van een vieruurtje. De mama’s en papa’s moeten zich niet haasten om de kinderen af te halen, want er is toezicht tot 18:00.

Klik hier voor het fotoalbum van kampdag 1. Vanuit de foto galerij kunnen de beelden gedownload worden, in origineel formaat. Het is ook mogelijk een volledig album in 1 keer te downloaden via de “Download All” knop rechtsboven.

De foto’s van kampdag 2 staan hier. Vandaag staat een uitstapje naar zwemparadijs Rozebroeken op het programma.

Tenslotte nog de link naar kampdag 3 en kampdag 4. Veel kijkplezier!

De foto’s staan ook op onze Facebook fan pagina. Vergeet de pagina niet te “liken” door op “Vind ik leuk” te klikken. Dan blijf je automatisch op de hoogte van al onze activiteiten. Geef gerust commentaar op de beelden, taggen, liken en sharen zijn toegestaan. Hoe meer hoe liever!

 

Supporter mee voor de Rode Duivels

 

KVV 2.0

KVV Laarne-Kalken dankt alle aanwezigen op de Infoavond KVV 2.0 gisteravond, jullie talrijke opkomst geeft ons energie om verder te werken aan een positief verhaal voor de komende jaren. Een aantal problemen werden al aangepakt, en we gaan nu al aan de slag voor volgend seizoen 2018-2019.

 

Start Sinksenkermis

De ideale start van de Sinksenkermis bij KVV Laarne-Kalken op De Brink!

 

Party time!

Wie graag eens de beentjes los gooit op zaterdagavond kan terecht in onze tent op Den Brink.

 

Facebook Foto sync

Door een probleem met de plugin op de website die de verbinding tussen onze Facebook pagina’s en de website maakt, worden er momenteel minder of geen Facebook foto albums meer getoond. Voor foto’s kan U terecht op de Facebook pagina van de jeugd (“Jeugd KVV Laarne-Kalken”), en de Facebook pagina van het Eerste Elftal (“KVV Laarne – Kalken”). Het foto archief van de jeugd kan ook via deze link bekeken worden.

 

Infoavond KVV Laarne-Kalken 2.0

Op 11 januari kwamen we met 85 mensen samen om te kijken waar we stonden met KVV maar vooral om te kijken waarnaar we kunnen evolueren. Ongetwijfeld willen jullie weten wat er ondertussen is ondernomen en welke concrete acties hieruit zijn ontstaan. We nodigen jullie daarom ook graag uit op donderdag 17 mei om 20u in de kantine om KVV 2.0 samen te ontdekken … Tot dan!

 

Dienstmedeling: Dé uitslagen van ons 25ste Jeugdtornooi

 

Bedankt!

Bedankt aan alle deelnemende ploegen die afgelopen maandag en dinsdag aanwezig waren op ons tornooi. We kunnen terugblikken op een geslaagde editie.
Een speciaal woord van dank aan alle trainers, begeleiders, scheidsrechters, kantinemedewerkers en de vrijwilligers. Zonder jullie was dit niet mogelijk!!

 

Kermisprogramma Sinksenkermis 2018

 

Multimove Day

Volgende week woensdag 9/5 is het éindelijk zo ver, Multimove Day. Er zijn slechts nog een paar plaatsjes vrij, dus wie er graag bij wil zijn moet snel zijn …

 

Wie helpt ons Eerste Elftal naar 2de Provinciale

Zondag 29/4/2018 speelt ons Eerste Elftal om 15u thuis tegen Sint-Denijs. We willen graag nog een oproep doen om massaal te komen supporteren, om hen een hart onder de riem te steken. Ze kunnen zondag kampioen spelen als ze winnen, en Latem verliest (anders eindronde). Lees hier het artikel in Het Nieuwsblad, wat onze voorzitter Patrick Temmerman erover te vertellen heeft.

 

Outdoor Jeugdtornooi 2018

Klik hier voor het wedstrijdschema.

 

De tombola winnaar van de felbegeerde Playstation 4 is bekend!!

Voor wie hem niet gewonnen heeft, niet getreurd … volgend jaar misschien weer een kans 🙂

 

De eerste winnaars van onze tombolawedstrijd zijn gekend

Proficiat aan Kurt Blancquaert en Jonas Haentjens!!

Ondertussen is ook de volgende winnaar z’n prijs komen in ontvangst nemen. Proficiat Michael De Troyer!!

 

Tombolatrekking KVV Laarne-Kalken 2017-2018

 

Wedstrijdfoto’s Eerste Elftal

Ook ons Eerste Elftal heeft een pagina met wedstrijdfoto’s, deze kan je via het menu bovenaan oproepen via “Wedstrijdfoto’s”, of door hier te klikken.