Supporter mee voor de Rode Duivels

KVV 2.0

KVV Laarne-Kalken dankt alle aanwezigen op de Infoavond KVV 2.0 gisteravond, jullie talrijke opkomst geeft ons energie om verder te werken aan een positief verhaal voor de komende jaren. Een aantal problemen werden al aangepakt, en we gaan nu al aan de slag voor volgend seizoen 2018-2019.

Start Sinksenkermis

De ideale start van de Sinksenkermis bij KVV Laarne-Kalken op De Brink!

Party time!

Wie graag eens de beentjes los gooit op zaterdagavond kan terecht in onze tent op Den Brink.

Facebook Foto sync

Door een probleem met de plugin op de website die de verbinding tussen onze Facebook pagina’s en de website maakt, worden er momenteel minder of geen Facebook foto albums meer getoond. Voor foto’s kan U terecht op de Facebook pagina van de jeugd (“Jeugd KVV Laarne-Kalken”), en de Facebook pagina van het Eerste Elftal (“KVV Laarne – Kalken”). Het foto archief van de jeugd kan ook via deze link bekeken worden.

Infoavond KVV Laarne-Kalken 2.0

Op 11 januari kwamen we met 85 mensen samen om te kijken waar we stonden met KVV maar vooral om te kijken waarnaar we kunnen evolueren. Ongetwijfeld willen jullie weten wat er ondertussen is ondernomen en welke concrete acties hieruit zijn ontstaan. We nodigen jullie daarom ook graag uit op donderdag 17 mei om 20u in de kantine om KVV 2.0 samen te ontdekken … Tot dan!

Dienstmedeling: Dé uitslagen van ons 25ste Jeugdtornooi

Bedankt!

Bedankt aan alle deelnemende ploegen die afgelopen maandag en dinsdag aanwezig waren op ons tornooi. We kunnen terugblikken op een geslaagde editie.
Een speciaal woord van dank aan alle trainers, begeleiders, scheidsrechters, kantinemedewerkers en de vrijwilligers. Zonder jullie was dit niet mogelijk!!

Kermisprogramma Sinksenkermis 2018

Multimove Day

Volgende week woensdag 9/5 is het éindelijk zo ver, Multimove Day. Er zijn slechts nog een paar plaatsjes vrij, dus wie er graag bij wil zijn moet snel zijn …

Wie helpt ons Eerste Elftal naar 2de Provinciale

Zondag 29/4/2018 speelt ons Eerste Elftal om 15u thuis tegen Sint-Denijs. We willen graag nog een oproep doen om massaal te komen supporteren, om hen een hart onder de riem te steken. Ze kunnen zondag kampioen spelen als ze winnen, en Latem verliest (anders eindronde). Lees hier het artikel in Het Nieuwsblad, wat onze voorzitter Patrick Temmerman erover te vertellen heeft.

Outdoor Jeugdtornooi 2018

Klik hier voor het wedstrijdschema.

De tombola winnaar van de felbegeerde Playstation 4 is bekend!!

Voor wie hem niet gewonnen heeft, niet getreurd … volgend jaar misschien weer een kans 🙂

De eerste winnaars van onze tombolawedstrijd zijn gekend

Proficiat aan Kurt Blancquaert en Jonas Haentjens!!

Ondertussen is ook de volgende winnaar z’n prijs komen in ontvangst nemen. Proficiat Michael De Troyer!!

Tombolatrekking KVV Laarne-Kalken 2017-2018

Wedstrijdfoto’s Eerste Elftal

Ook ons Eerste Elftal heeft een pagina met wedstrijdfoto’s, deze kan je via het menu bovenaan oproepen via “Wedstrijdfoto’s”, of door hier te klikken.