Multimove Day

Volgende week woensdag 9/5 is het éindelijk zo ver, Multimove Day. Er zijn slechts nog een paar plaatsjes vrij, dus wie er graag bij wil zijn moet snel zijn …

Wie helpt ons Eerste Elftal naar 2de Provinciale

Zondag 29/4/2018 speelt ons Eerste Elftal om 15u thuis tegen Sint-Denijs. We willen graag nog een oproep doen om massaal te komen supporteren, om hen een hart onder de riem te steken. Ze kunnen zondag kampioen spelen als ze winnen, en Latem verliest (anders eindronde). Lees hier het artikel in Het Nieuwsblad, wat onze voorzitter Patrick Temmerman erover te vertellen heeft.

Outdoor Jeugdtornooi 2018

Klik hier voor het wedstrijdschema.

De tombola winnaar van de felbegeerde Playstation 4 is bekend!!

Voor wie hem niet gewonnen heeft, niet getreurd … volgend jaar misschien weer een kans 🙂

De eerste winnaars van onze tombolawedstrijd zijn gekend

Proficiat aan Kurt Blancquaert en Jonas Haentjens!!

Ondertussen is ook de volgende winnaar z’n prijs komen in ontvangst nemen. Proficiat Michael De Troyer!!

Tombolatrekking KVV Laarne-Kalken 2017-2018