Jeugdtornooi van KVV Laarne-Kalken Zaterdag 1 augustus en zondag 2 augustus 2020 (Covid-19)

1 april 2020

Beste jeugdverantwoordelijke,

Graag willen wij uw voetbalvereniging uitnodigen op:Zaterdag 1 augustus en zondag 2 augustus 2020 op het jeugdtornooi van KVV Laarne-Kalken.

Wij ontvangen graag jullie duiveltjes (U7), preminiemen (U8 en U9) en miniemen (U10, U11) op 1 augustus 2020. Dit jaar ontvangen wij jullie miniemen (U12 en U13) op 2 augustus 2020.

Op zaterdag 1 augustus spelen in de voormiddag de leeftijdscategorieën U7, U8 en U9 hun wedstrijdjes. In de namiddag spelen de miniemen (U10 en U11) dan hun wedstrijden.

Op zondag 2 augustus spelen in de voormiddag de leeftijdscategorieën U12 en U13.

• Voor de duiveltjes 3 tegen 3 (U7) en 5 tegen 5 (U8/U9):

Er kan ingeschreven worden met U7, U8 en U9.

• Voor de preminiemen (8 tegen 8):

Er kan ingeschreven worden met U10 en U11.

• Voor de miniemen (8 tegen 8):

Er kan ingeschreven voor U12 en U13. Graag vragen wij jullie om de leeftijd per categorie te respecteren zodat de tornooien zo sportief en boeiend mogelijk voor de spelers verlopen.

Interesse? U kan inschrijven tot 15 mei 2020. Dit door het inschrijvingsdocument terug te mailen of via een mail dezelfde gevraagde gegevens door te geven. (tornooien@kvvlaarnekalken.be)

Wij kijken er uiteraard al naar uit om jullie op ons tornooi te mogen verwelkomen. Uiteraard is er voor elke speler een aandenken!

Alvast bedankt.

Met sportieve groeten,