Intentieverklaring Voetbalseizoen 2020-2021

16 maart 2020

Beste leden & ouders ,

Jammer genoeg moeten we vandaag noodgedwongen onze voetbalactiveiten even on hold zetten. We zitten echter niet stil en werken achter de schermen volop verder aan volgend seizoen.

Dankzij de inzet van onze trainers, afgevaardigden, bestuursleden, sponsors en de vele sympathisanten is het voor KVV Laarne-Kalken mogelijk om een steeds beter functionerende jeugdwerking aan te bieden. Om het nieuwe seizoen te doen slagen is er hard gewerkt door de sportieve cel, gesteund door het bestuur.

Mogen we U vragen onderstaand formulier in te vullen tegen ten laatste 31 maart. Op die manier kunnen we er voor zorgen dat er een volledige & duidelijke sportieve omkadering kan aangeleverd worden. Dit omvat zowel de trainers, begeleiders en het opstellen van een trainingskalender. Op deze manier kunnen we ook het aantal ploegen voor volgend seizoen tijdig en correct doorgeven aan de voetbalbond.

Wanneer het document ons ingevuld toekomt, gaat de club ervan uit dat de speler verder wenst te voetballen voor KVV Laarne-Kalken.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Sportieve groeten
Gert Desot (TVJO), Tom Dierick (CB), Sasha Santens (CM), Jobien De Rycke (CO), Ellen Van Laecken (JV)