Covid-19 Update

12 maart 2020

Corona – alle trainingen en wedstrijden afgelast

KVV Laarne-Kalken heeft kennis genomen van de algemene maatregelen die de KBVB en Voetbal Vlaanderen, in overleg met de overheid, nemen om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

We gaan deze uiteraard ook in onze club toepassen.

De corona crisiscel van de KBVB besliste om alle  wedstrijden minstens tot en met 30 april uit te stellen.

De crisiscel buigt zich in de tussentijd ook over verschillende scenario’s met betrekking tot het verdere verloop van de competities.

Dat hangt natuurlijk sterk af van hoe de situatie rond het coronavirus in België de komende weken zal evolueren.

Ook collectieve trainingen blijven tot nader order voor alle voetbalclubs in België opgeschort tot en met 5 april, zoals beslist door de Veiligheidsraad.

Voor de periode erna zal de crisiscel de adviezen van de Veiligheidsraad opvolgen.

Ten slotte heeft de corona crisiscel beslist om alle activiteiten voor de jeugd, zoals voetbalkampen, te annuleren en dat minstens tot na de paasvakantie.