OUTDOORTORNOOI 2020

28 januari 2020

OUTDOORTORNOOI 2020

Beste spelers, ouders, supporters, sponsors en sympathisanten – graag willen wij jullie allemaal uitnodigen op Vrijdag 1 mei en zaterdag 2 mei 2020 op het jeugdtornooi van KVV Laarne-Kalken. Zoals steeds ontvangen wij graag jullie preminiemen (U8 en U9) en miniemen (U10, U11, U12 en U13) op 1 mei.  Dit jaar ontvangen wij jullie duiveltjes (U6 en U7), knapen (U15) en scholieren (U17) op 2 mei.

Op 1 mei spelen in de voormiddag de preminiemen (U8 en U9) en miniemen (U10 en U11) hun wedstrijden. In de namiddag spelen de miniemen (U12 en U13) dan hun wedstrijden.

Zaterdag 2 mei spelen in de voormiddag de duiveltjes (U6 en U7). In de namiddag spelen de knapen (U15) en de scholieren (U17) hun tornooi.

Interesse? U kan inschrijven tot 20 maart 2020. Gezien het succes van de vorige edities zullen inschrijvingen op datum gebeuren en om iedereen de kans op deelname te geven, willen we vragen om per club maximaal 1 ploeg per leeftijdscategorie in te schrijven.

Wij kijken er uiteraard al naar uit om jullie op ons tornooi te mogen verwelkomen. Uiteraard is er voor elke speler een aandenken!

Afsluiten doen we zoals elk jaar met een schitterend mama’s & papa’s tornooi, waar je de meest wonderbaarlijke schijnbewegingen en reddingen kan bewonderen ! Indien jullie meer informatie wensen, graag een mailtje sturen naar tornooien@kvvlaarnekalken.be