Instructeur B opleiding voetbal voorjaar 2020 op onze club!!

9 oktober 2019

Beste leden, ouders, trainers,

In het voorjaar van 2020 vindt er een opleiding Instructeur B Voetbal plaats op onze  club. Alvast bedankt voor je ondersteuning. Eind oktober zullen de inschrijvingen worden opengesteld. Inschrijven zal kunnen via de website van VTS.

We hopen uiteraard op zoveel mogelijk deelnemers! Gelieve dus zeker veel promotie te maken binnen en buiten de club. Tegen eind oktober zullen er ook flyer beschikbaar zijn die we kunnen gebruiken.

De lessen gaan van start in de week van 20 januari 2020 en zullen vanaf dan wekelijks doorgaan (buiten krokus, paasvakantie).

In bijlage vindt u alvast het volledige uurrooster (onder voorbehoud van wijzigingen). De lessen zijn een combinatie van theorie en praktijk , soms ook met een demoploeg.

Wij kijken er samen enorm naar uit.

Alvast bedankt!

Met sportieve groeten,