Beleidsplan 2018-2021

24 juni 2019

Beste voetballiefhebber

KVV Laarne-Kalken is een voetbalclub met een sterke lokale verankering, met een duidelijke visie en missie voor de toekomst, inclusief een schitterend jeugdbeleid.

Sport speelt een belangrijke sociale en educatieve rol binnen onze maatschappij. Wij wensen de sociale functie van de club hierbij te onderstrepen en hebben daarom een charter opgesteld en in acht pedagogische principes omgezet.

We streven een visie na die we doordacht tastbaar maken voor elk lid.  We zetten elk jaar opnieuw een stap verder in ons groeiproces. Een groeiproces dat steunt op vrijwilligers. Het doet ons veel plezier om te zien dat deze vrijwilligers de club steeds weer een positieve uitstraling geven.

Wij hopen dat u als voetballiefhebber, bereid bent om zich te engageren in deze warme familieclub. Uw steun, op welke manier dan ook, helpt ons een volgende stap te zetten. Een stap naar de vereniging die we willen zijn & waar iedereen welkom is.

Daarom hebben wij, KVV Laarne-Kalken, het volgende beleidsplan opgesteld. Een beleid dat “smart” dient te zijn, met andere woorden : specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch & tijdgebonden.

Daarom willen wij de volgende zes vooropgestelde doelstellingen in de komende drie jaar verwezenlijken.

Wij willen U alvast bedanken voor de getoonde interesse, en hopen U weldra welkom te heten.

Door hierop te klikken, kan je  het volledige beleidsplan nalezen.

Met sportieve groeten

Stefaan Desterck, Voorzitter KVV Laarne-Kalken.